Mag ik me even voorstellen?
Dit zegt u dagelijks tegen uw nieuwe klanten. Wellicht valt te overwegen foto’s van u en/of uw collega’s op uw website te plaatsen. Dit verhoogt het transparante karakter van uw bedrijf aanzienlijk. Dit eventueel aangevuld met een kort zakelijk profiel zorgt ervoor dat uw clië precies weet met wie men van doen heeft. En als u al foto’s hebt staan, is er wellicht behoefte aan een frisse update.

De foto’s maken we op uw locatie. Dit is logistiek makkelijker als iedereen of de meeste personen aanwezig zijn. Wij richten bij u een fotostudio in en kiezen in overleg een geschikte ruimte.

Er wordt een aantal foto’s gemaakt. Een selectie wordt u ter keuze aangeboden op een speciale website. Na uw keuze wordt de foto afgewerkt en via e-mail naar u verzonden.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en de wensen die u hebt. Ook het aantal sessies waarover de fotografie verdeeld moet worden en de gewenste afwerking is van belang.Natuurlijk zijn de foto’s ook goed te gebruiken voor visitekaartjes. Hiermee blijft het zorgvuldig opgebouwde zakelijk contact beter behouden als een gezicht aan de naam kan worden gekoppeld.