Lekker Sushi eten

Lekker knus met z’n tweeën uit eten is iets waar ik mijn vriendin en mezelf een groot plezier meedoe. Ze had iets gezien in de krant. Iets met sushi in de Dorpstraat, iets nieuws. “Weet je het zeker”, zei ik nog. Jaaa, ze had er veel zin in. Ik nog vertellen dat ik liever niet naar een gelegenheid ga, waar ik nog jaren met tegenzin over na kan praten. Nee, ze wist het zeker. Is goed!
“Waar is het?” “Ik denk rechts tegenover de Italiaan”, zei ik. Nou inderdaad. Er was iets bij gefabriceerd naast het Indonesisch restaurant Selamat Datang. Een “all you can eat” principe. Toen we binnen stapten waren wij de enigen. Kan aan de tijd en vakantieperiode liggen natuurlijk, maar het bevreemde mij zeer. Eigenlijk wou ik gelijk omkeren. Maar zij wou blijven. Het is jouw verjaardag. Dus gingen we zitten en bestelde alvast wat te drinken. Daar kwam de sushi kaart en werd het principe uitgelegd. Terwijl we in het sushi gedeelte zaten, konden we ook vrijelijk opscheppen vanaf de Indische dis. En de toetjes alles voor één prijs. Dat viel niet tegen. Nou ben je in sushi restaurant, dus voor mij was het duidelijk. Ik begon met de sushi, zij nam ook allerlei hapjes. De bediening was vlot en het plankje met lekkers werd in no time gebracht. Ik kan kort zijn over de smaak. Het was in één woord geweldig. Super vers en heerlijke varianten. De sushi special van de chef smaakte uitzonderlijk. Hoewel ik in eerste instantie dacht nog een sateetje te pakken bij de Indische corner, heb ik mezelf helemaal aan de sushi gewijd. Na 3 van de 5 toegestane ronden zat ik lekker vol en ging voor het toetje. Aparte ijssoorten (zwarte bonen ijs) en aardbeien met chocolade saus was voor mij genoeg. Nou dit was alles behalve een tegenvallertje. Hier ga ik vaker komen. Waarom het zo stil was, is voor mij een raadsel. Het zal wel met de periode te maken hebben. Ga er gerust eten. Zeker als je van sushi houdt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie