Bruidsfotografie “LIKE THE MOVIES
Willen jullie de hoofdrol spelen in jullie eigen Love Story?
Willen jullie trouwfoto’s van ongeëvenaarde kwaliteit?
Wij fotograferen met onze Like the Movies stijl, als uit een romantische film.

LICHT
Licht speelt net als bij de film, dus ook bij ons, een belangrijke rol. Dit geeft jullie trouwfoto’s een 3d look. Door zorgvuldig het licht te lezen, krijgen jullie die niet te vergelijken look voor jullie trouwalbum.

VOORBEREIDING
Alle reportages met album worden vooraf gegaan met een pre-wedding fotosessie. Zo’n ca. 2 maanden voor jullie grote dag nemen we jullie dag nog in z’n geheel door en gaan ca. 1 uur wat proeffoto’s maken. Dit is altijd goed om aan elkaar te wennen.

MET OOG VOOR DETAIL
Jullie trouwdag wordt zorgvuldig met jullie doorgenomen en jullie wensen worden verwerkt in het plan de campagne. De loop van de dag wordt op een spontane en natuurlijke wijze vastgelegd, met oog voor detail.

ONZE ALBUMS
Voor jullie trouwalbum kunnen jullie kiezen van traditioneel ingeplakt tot ons zeer fraaie Storybook. Vele variaties zijn hierbij mogelijk, zoals vele digitale bewerkingen of een passe-partout album. Wij retoucheren de foto’s in onze albums altijd, voor die mooie Cosmopolitan look. Kortom: een perfecte afwerking.
Jullie kiezen zelf de foto’s voor het album, waarna we eerst een proefontwerp van jullie selectie maken. Dit nemen we vervolgens uitgebreid met jullie door om jullie wensen geheel in het album te verwerken.

ONS WERK
Onze website laat een overzicht zien van ons werk. Vanzelfsprekend zijn de foto’s op een beeldscherm niet te vergelijken met een echt professionele afdruk.
Kom gerust langs om jullie wensen te bespreken of vul het aanvraagformulier in op onze website. Wij bellen jullie, op een voor jullie geschikt tijdstip om jullie vragen te beantwoorden.
Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.